VOORDELIGE VAKANTIE THAILAND

Thailand is zonder twijfel een van de meest populaire vakantiebestemmingen. Je vindt er alles dat nodig is, ongeacht wat voor soort vakantie je in gedachten hebt. Genieten van het bruisende nachtleven in Bangkok of lekker relaxen aan populaire en betoverende Nai Harn strand. Ook voor avonturiers, cultuur- en natuurliefhebbers heeft Thailand vanalles te bieden.  Uitgestrekte nationale parken, prachtige rijstvelden en theeplantages en kleurrijke flora en fauna. waar je ook naar op zoek bent, Thailand heeft het!

TOP 5 REISAANBIEDERS THAILAND

KRAS
KONING AAP
SHOESTRING
BAOBAB
RIKSJA TRAVEL
Vliegtickets Azië

Hoogtepunten Thailand

Energie opdoen in Phuket

Phuket is veruit de meest bekende en populaire zon-, zee- en strandbestemming van Thailand. Talloze Nederlanders en buitenlandse expats hebben zich hier voor korte of langere tijd gevestigd. Phuket heeft echt alles dat je nodig hebt: vermaak, rust, prachtige flora en fauna en niet te vergeten: zo af en toe een frisse duik in het glasheldere water.

Overdag kun je met een bootje langs de verschillende eilanden varen en genieten van de prachtige en indrukwekkende natuur. In de avonduren bruist Phuket van het leven en kun je heerlijk eten in een van de vele restaurantjes of eetstalletjes. Op zoek naar een vakantiebestemming waar je tot rust kunt komen, maar waar je desgewenst ook enorm actief kunt zijn, zet dan gerust Phuket bovenaan je lijstje.

Overnachten in natuurpark Khao Sok

Het Khao Sok natuurpark is een van de oudste natuurparken ter wereld. De vrijwel ongerepte flora en fauna is uniek en natuurliefhebbers vinden hier de meest uitzonderlije flora en fauna. Het bijzondere van dit natuurpark is dat je er kunt overnachten in tenten of blokhutten.

Helemaal opgaan in de natuur kan door een georganiseerde wandeltocht te maken of met een boot over de riviertjes van het grote natuurpark te varen. Het inhuren van een goede gids is aan te bevelen en maakt de beleving nog intenser.

Thailand reisinformatie

  • Hoofdstad – Bangkok
  • Aantal inwoners – 67 miljoen
  • GrenslandenBirma, Laos, Cambodja en Maleisië
  • Visum on Arrival – Ja voor 30 dagen. Verlengen is mogelijk.
  • Valuta – Thaise Baht
  • Taal – Thai
  • Godsdienst – Boeddhisme
  • Beste periode – Door het hele jaar heen, afhankelijk van weersomstandigheden en locatie in thailand
  • Tijdsverschil – 5 of 6 uur later (afhankelijk van zomer- of wintertijd)
  • Actueel reisadviesBekijk hier het reisadvies van de overheid

TOP 5 REISAANBIEDERS THAILAND

Vliegtickets Azië
KRAS
KONING AAP
SHOESTRING
BAOBAB
RIKSJA TRAVEL