VOORDELIGE VAKANTIE TAIWAN

Wie zijn of haar vakantie doorbrengt in Taiwan, zal deze niet snel vergeten. Dit bijzondere land is met geen enkele anderee vakantiebestemming te vergelijken. Waar je ook bent en wat je ook doet: je wordt ondergedompeld in de fascinerende cultuur van het land en met open armen onthaald door de lokale bevolking.

Uitbundige festivals, waanzinnige wandelroutes en waar je ook komt, bevind je jezelf in een meer dan inspirerende omgeving.  Het land is nog geen enorm populaire toeristische bestemming, maar wie het land bezoekt, staat zonder twijfel een zeer aangename vakantie te wachten!

TOP 5 REISAANBIEDERS TAIWAN

KRAS
KONING AAP
SHOESTRING
TENZING
TRAVELBIRD
Vliegtickets Azië

HOOGTEPUNTEN TAIWAN

Sun Moon Lake

Een van de meest betoverende en populairste bestemmingen van Taiwan is zonder twijfel het Sun Moon Lake in het midden van Taiwan. Het meer ligt op ruim 260 kilometer afstand van de hoofdstad Taipei en de reis naar deze prachtige omgeving duurt ongeveer 3,5 uur.

Naast de schoonheid van dit indrukwekkende meer, zijn er behoorlijk wat activiteiten die je op en rond het meer kunt ondernemen. Zwemmen, snorkelen, met een boot rondvaren, een fiets of scooter huren en genieten van de omgeving of een bezoek brengen aan een van de vele toerischte trekpleisters die in de omgeving van het meer te vinden zijn.

Een paar dagen Taipei

Een bruisend nachtleven, ontelbare tempels, rustgevende parken, supergrote winkelcentra en voor iedereen wel wat te beleven. Taipeh is een boeiende en bruisende metropool waar veel toeristen graag wat langer blijven hangen dan zij aanvankelijk hadden gepland.

Plan bij je aankomst in Taiwan een paar dagen in om deze hoofdstad te ontdekken. Bezoek The Elephant Mountain om een indrukwekkend uitzicht te hebben over de stad en de Taipei 101 wolkenkrabber, een van de weinige joge gebouwen in de stad.

Vergeet ook niet om een bezoek te brengen aan een van de tientallen marketn die Taipei rijk is. Uren rondstruinen om onbekende kruiden en specerijen te ontdekken of gewoon genieten van de dagelijkse handel en wandel van de lokale bevolking.

Taiwan reisinformatie

  • Hoofdstad -Taipei
  • Aantal inwoners – 23,2 miljoen
  • Grenslanden -Taiwan is een eiland. Meest nabij gelegen landen zijn de Filipijnen en China
  • Visum on Arrival – Ja (allleen op het Internationale vliegveld)
  • Valuta – Taiwanese dollar
  • Taal – Mandarijn
  • Godsdienst – Boeddhisme, taoïsme en het confucianisme.
  • Beste periode – April-mei en oktober -september
  • Tijdsverschil – 6 of 7 uur later (Afhankelijk van zomer- of wintertijd)
  • Actueel reisadviesBekijk hier het reisadvies van de overheid

TOP 5 REISAANBIEDERS TAIWAN

Vliegtickets Azië
KRAS
KONING AAP
SHOESTRING
TENZING
TRAVELBIRD